SV
EN
 • VÄLKOMMNA IDAG TILL MALMÖ KONSTHALL!
  ARTIST TALK MED ETHAN HAYES – CHUTE IDAG KL 15.00.
  FRI ENTRÉ.

  Artist talk: Ethan Hayes-Chute
  Lördag 30.11 kl. 15

  C-salen

  https://www.konsthall.malmo.se/aktivitet/artist-talk-ethan-hayes-chute/

  Artist talk med den amerikanska konstnären Ethan Hayes-Chute (f.1982), som under november/december gästar Lilith Performance Studio med totalperformancen Pläsnt Dschörnie – New Moves, en “parafiction” i form av en flyttfirma.

  Ethan Hayes-Chute undersöker olika förhållningssätt till livet utifrån ett nära vardagligt perspektiv. Inför ett nytt arbete går han igenom en rollspelsprocess för att hitta fakta och figurer bakom de karaktärerna vars platser och sammanhang han ska skapa. Han huvudfokus kretsar runt självförsörjning, gör-det-själv mentalitet och mänskliga problemlösningsförmågor. Hayes-Chute har skapat många olika miljöer som verkar verkliga och inbodda, med mängder av spår från mänsklig aktivitet ur det vardagliga livet. Platser som är tomma, som tillfälligt lämnats.

 • WELCOME TO ARTISTS TALK WITH ETHAN HAYES – CHUTE
  TODAY AT MALMO KONSTHALL!
  30 NOV – 3 PM
  FREE ENTRY! THE TALK IS HELD IN ENGLISH!

  https://www.konsthall.malmo.se/aktivitet/artist-talk-ethan-hayes-chute/


 

NEWSLETTER
@