PÅ TORSDAG ÖPPNAR DURATIONAL SPACE MED TVÅ FANTASTISKA PERFORMANCE AV ANNA-KARIN RASMUSSON & ÉVA MAG!

SEDAN JANUARI HAR BYGGT UPP TVÅ OLIKA VÄRLDAR SOM KOMMER PÅGÅ SAMTIDIGT – FORSENS BÖRJAN & ”VERKSAMHETSANALYSEN”

VÄLKOMNA PÅ TORSDAG! PERFORMANCENA VISAS FRAM TILL 4.3
BILJETTER kulturcentralen.nu

Läs om det i Sydsvenskan idag: SYDSVENSKAN

””Mikrofoner fångar upp det rinnande vattnet som dånar i rummet. Vattenledningarna som löper längs det pappbyggda köket ska ses som kroppens artärer. – Köket är ju som hjärtat i huset och här är det ett organ i konstant förfall. Man försöker hålla det flytande, men vet att det kommer att förfalla, säger Anna-Karin Rasmusson.”

”– Nästa år blir det fler sådana här mindre Durational Space-utställningar, men vi har också gjort ett ”open call” nu och fått in så många idéer att vi insett att vi kanske måste hyra en större lokal och göra en stor samlingsutställning, säger Elin Lundgren.”

För världen hon har byggt upp på Lilith är som ett lekland där besökarna får bevittna hur skådespelarna fritt får associera till lek. Hon inser att det liknar lite av ett zoo men där man ser på lekande vuxna istället för djur.

Rummet är fyllt med olika sorters objekt från hennes egen ateljé. När hon nu sätter upp performanceverket ”Verksamhetsanalysen” så är det sista gången hon ser dessa ting.” Text Jonas Gillberg

LYSSNA PÅ P4 MALMÖHUS OM FORSENS BÖRJAN!

”Ljudet av ett läckande kök – ett utrymme i totalt kaos.” Reportage av David Richter

 

 

NEWSLETTER
@