VI ÄR SÅ GLADA  OCH STOLTA ÖVER DETTA!

Hedrande och mycket glada kan vi nu stolt meddela att Lilith Performance Studios produktion MIN TOTALA NJUTNING av konstnärsduon LILITH (Elin Lundgren & Petter Pettersson) i samarbete med poeten Daniel Mårs har valts ut till Scenkonstbiennalen 2023.
Scenkonstbiennalen firar 30 år och är tillbaka där den gick av stapeln första gången, på Dramaten den 30 maj – 4 juni 2023.

Urvalskommitténs motivering –

Lokalen är klädd från golv till tak med fem ton mjöl, en jättestor deg blir rekvisitan som binder samman de 25 aktörerna. Degen luktar, kramas, knådas, överlämnas och följer publiken med hem, fastklibbad under skorna. Sinnligheten i Min totala njutning är påfallande och befriande, men föreställningen ger också känslan av mardrömmens osäkerhet i det neonblå dunkla ljuset, med körens mässande och ett operasolo för sopran. Det är vackert, läskigt, totalt njutbart och oförglömligt.

https://scensverige.se/min-totala-njutning/

Honored and very happy, we can now proudly announce that Lilith Performance Studio’s production Min totala njutning (My Total Pleasure) by the artist duo LILITH (Elin Lundgren & Petter Pettersson) in collaboration with the poet Daniel Mårs has been selected for the Performing Arts Biennale 2023.
The Performing Arts Biennale celebrates 30 years and is back where it first started, at Dramaten from 30 May – 4 June 2023.

Min totala njutning/Lilith Performance Studio

– The selection committee’s motivation –

The room is covered from floor to ceiling with five tons of flour, a huge dough becomes the prop that binds the 25 actors together. The dough smells, is hugged, kneaded, handed over and follows the audience home, stuck under their shoes. The sensuality of My Total Pleasure is striking and liberating, but the performance also gives the sense of nightmare uncertainty in the neon blue dim light, with the singing of the choir and an operatic solo for the soprano. It’s beautiful, scary, totally enjoyable and unforgettable.

https://scensverige.se/min-totala-njutning/

 

NEWSLETTER
@