Steg för steg närmare öppningen nästa vecka den 3 nov!

Det blir magiskt med alla fantastiska aktörer,Den fantastiska opera sopranen Kristine Nowlain och den underbara kören Saxenborn Singers!!

Säkra din plats! Det bokas för fullt! Valfri entréavgift.

MIN TOTALA NJUTNING är en massiv totalperformance med nyskriven opera, körmusik och lyrik i ett landskap byggt av fem ton mjöl, av konstnärsduon @lilith_artist_duo & poeten @danielmars

Visas 3-19 nov
Biljetter 🎟 https://kulturcentralen.nu

💎

MIN TOTALA NJUTNING är ett tillstånd i glappet mellan ett före och ett efter, krisen eller extasen. Individens begär efter förödelse och pånyttfödelse undersöks i relation till kollektivets behov av rituell intimitet och omsorg.

gör om
gör om det här
snabbt och smutsigt

min totala njutning

plommon
pälsar
röda stenar

 

 

Min totala njutning är en massiv totalperformance med utgångspunkt i nyskriven lyrik av poeten @danielmars. Poesin har fått diktera den fysiska platsens gestaltning, liksom komposition av ljudlandskap, körstycken, operasolon och de medverkandes koreografier. Metoden är en del av Lilith Performance Studios treåriga undersökning där aktörer som inte tidigare arbetat med performance bjuds in för att i nära samarbete med studions konstnärliga ledare, konstnärsduon @lilith_artist_duo, om möjligt, finna oprövade vägar till hur ett liveverk kan arbetas fram.

💎⛰💎

#mintotalanjutning #lilith #danielmårs #massive #performance #afterthecatastrophe #pleasure #performance #magicactors #saxenbornsingers #philipgleisner #poesi #opera #kör #njutning #konstnärsduo

💎⛰💎

Idé och koncept: @lilith_artist_duo & @danielmars
Text: @danielmars
Kompositör: Philip Gleisner
Kördirigent: @joachimsaxenborn
Kör: Saxenborn Singer
Opera solist: @kristinenowlain
Produktion: @lilithperformancestudio

Medverkande aktörer: Daniel Mårs, Elin Lundgren, Erik Wall, Susanne Larsdotter, Elisabet Stengård, Birgitta Hult, Lo Pettersson-Lundgren, Inna Pettersson-Lundgren, Vilma Linton, Selma Kjesen, Joakim Carlsson, Axel Berger, Mikael Dahlqvist Fuchs, Olivia Klang, Thomas Hiljeborn Faïka Ammar, Helena Ricci, Finon Alkabawi, Hanna Knutsson, Irene Stenberg, Vilija Židovainytė, Louise Zurawski, Kaisa Malmborg

NEWSLETTER
@