Vad glada vi blir för alla fin respons av vår nya performance av Henrik Lund Jørgensen!!

 

http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/fullskalig-lek-med-sanningen

”För varje rum ökar osäkerheten. Vad är egentligen botten i den här historien och i verket? Var finns sanningen? Personerna som vi möter, som står bara någon meter ifrån oss, ger ett trovärdigt intryck. Fast egentligen är de väl skådespelare? Eller kanske inte alla? Och videoverket som det refereras till och som ligger till grund för en stor del av ”The Documentary” – finns det ens det på riktigt, trots att vi får se ett utdrag ur det?
”Vad är sanning och vad påverkar vår tolkning av det vi ser? Malmökonstnären Henrik Lund Jørgensen har skapat ett performanceverk där inte mycket är vad det till en början ser ut att vara. Kulturskribenten Torun Börtz har sett Lilith Performance Studios nya föreställning”.
Fin fin recension i SYDSVENSKAN !!
”Är det så här det känns att bli galen? frågar sig Sara Berg som sett en dokumentär performance om mannen utan minne på Park hotell”.
NEWSLETTER
@