Hur låter en tondöv kör egentligen?
Liliths konstnärliga ledare Petter Pettersson pratar med TV4 – ”Efter fem”, varför vi söker tondöva personer till en kör.

Liliths nya performance i november av den världskända konstnären Lina Lapelyté kommer undersöka vad det är som är bra musik. Vad är kvalitet och vad är det för normer vi utgår ifrån när vi lyssnar på musik?

– Det kommer bli en mycket spännande audition, hur ska vi kunna lyssna oss fram till en tondöv kör? Hur låter det?Lia vill med denna performance undersöka det skeva och ofullständiga, glädjen i att sjungaLilith kommer hålla audition i juni och letar efter tondöva personer. Intresserad att medverka? Inboxa oss eller skiva ett mail till medverka@lilithperformancestudio.com

Lyssna även till inslaget på Kulturnytt och P4 Malmö!

NEWSLETTER
@