Imorgon tisdag den 25/4 kl 12-13 kommer Liliths konstnärligaledare Elin Lundgren & Petter Pettersson samtala om kreativa processer under Skissernas Museums samtalsserie Brown Bag Lunches

Kom gärna dit!

https://www.skissernasmuseum.se/kalendarium/brown-bag-lunches-6/

VECKANS GÄST: LILITH PERFORMANCE STUDIO

Dags för Brown Bag Lunches (#6) – samtalsserien där vi var annan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och diskuterar kreativa processer! Du serveras en god lunchmacka paketerad i en klassisk Brown Bag samtidigt som du lyssnar på ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

Veckans gäster: Elin Lundgren & Petter Pettersson grundare och konstnärliga ledare för malmöbaserade Lilith Performance Studio – en oberoende arena för praktisk konstnärlig forskning. Varje år bjuder Lilith in konstnärer från hela världen, för att ge dem möjlighet att utveckla och presentera ett nytt performanceverk inför publik. Lilith öppnade 2007 i Malmö och har sedan dess skapat 45 soloproduktioner, flera curatoriska samarbeten, gästspel och festivaler. Som renodlad produktionsplats och arena för performancekonst är studion den första i sitt slag i världen. Både Petter och Elin är dessutom själva utövande konstnärer och var senast aktuella i deras produktion Island in the Sun, 2016.

Samtalet varar i ca 30 min och leds alltid av vår Host Paola Pellettieri. Insläpp kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser!

Evenemanget kostar 65kr och då ingår den smarriga vegetariska mackan från restaurangen På Skissernas, samt bubbelvatten.

 

NEWSLETTER
@