MISSA INTE!

12 APRIL KL 17: TORI WRÅNES I SAMTAL MED LILITH PERFORMANCE STUDIOS KONSTNÄRLIGA LEDARE PETTER PETTERSSON OCH ELIN LUNDGREN 

→  SAMTAL MODERNA 12 APRIL 

Den norska konstnären Tori Wrånes är just nu aktuell med en ny storskalig performance, GARDEN OF LEFTHAND, som öppnar den 21 april på Lilith Performance Studio i Malmö. Tori Wrånes är sångare och konstnär som skapar performances, film och installationer. Genom ljud, musik och skulpturala former uppstår egna ritualer och drömlika konstellationer. Wrånes har sin bakgrund i teater, musik och bildkonst. Efter elva år i ett rockband började hon på konstakademin och fördjupade sig i performance, mer specifikt, i visuella konserter. Sedan dess har hon blivit ett stort namn inom samtidskonsten.

FACEBOOK EVENT

 

Processbilder på Lilith – GARDEN OF LEFTHAND kommer till liv.

NEWSLETTER
@