After a wonderful opening last night with a strong and no compromising piece by one of Indonesia’s leading artists Melati Suryodarmo we continue the focus and shoot on!!!

Welcome tonight between 18.00 -22:00

Yesterday the Swedish radio did a very nice interview with Suryodarmo on Kulturnytt 

Listen here: http://t.sr.se/2es2R0h

melati_radio

 

Läs om Transaction of Hollows i Sydsvenskan och i Skånskan:

http://www.sydsvenskan.se/2016-10-18/tusen-pilar-ska-avlossas-bland-publik-pa-lilith

” På onsdagen lyfter den indonesiska konstnären Melati Suryodarmo sin pilbåge och avlossar den första pilen. Under fyra kvällar ska hon avlossa ytterligare 999 pilar i ett rum fyllt med publik.” – Jonas Gillberg SDS

” – Melati Suryodarmo kommer under sexton timmar att skjuta över tusen pilar inne på Lilith Performance Studio. Publiken är i samma rum och kommer in i små grupper. Det är ett rätt våldsamt ljudverk för det smäller rätt mycket. Förhoppningen är att det ska bli vackert och starkt. Sist Melati var hos oss så släpade hon på en glasskiva i fem timmar i ett helt rött rum. Publiken satt helt trollbunden, säger Petter Pettersson. till Sydsvenskan

http://www.skd.se/2016/10/19/hon-moter-publiken-med-1-000-pilar/

Hon möter publiken med 1 000 pilar

En ensam kvinna med en pilbåge och 1000 pilar. Ett vitt rum där pilarna träffar väggarna med ett dovt dunsande. Det här är vad publiken möts av när Lilith Performance Studio i kväll har premiär för Melati Suryodarmos Transaction of Hollows, ett verk som undersöker mänsklighetens behov av kärlek och krig.” – Yvonne Erlandsson Skd

melati_skanskan

NEWSLETTER
@