Nu är det officiellt – En av Sommarscen Malmös mer spektakulära satsningar är en samproduktion med Lilith Performance Studio som kommer visa en ny performance ”Island in the Sun” av Elin Lundgren och Petter Pettersson den 4–7 augusti.

Elin Lundgren och Petter Pettersson,Liliths konstnärliga ledare, gör nu sitt största samarbete någonsin med sin ”Island in the Sun” där publiken bjuds in till ett oförutsägbart sammanhang i en gigantisk festplats.

” -Vi vill ligga i framkant när det gäller scenkonst och därför är en av årets nyheter vårt stora samarbete med Lilith Performance Studio. Det är en scenkonst institution som är världskända inom sin genre. De kommer uppträda i en stor hangarliknande lokal i enskiftesparken, säger producent Marie Norrthon till P4 Malmöhus”

 

http://www.sydsvenskan.se/2016-05-24/sa-blir-sommarscen-malmo-i-ar

http://www.skd.se/2016/05/24/scensommar-med-stor-bredd/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6438957

Skärmavbild 2016-05-25 kl. 10.03.51

It’s official – One of the Summer Stage Malmö’s more spectacular efforts is a co-production with Lilith Performance Studio, which will present a new performance ”Island in the Sun” by Elin Lundgren and Petter Pettersson on 4-7 August.

Elin Lundgren and Petter Pettersson will do their largest ever collaboration with their ”Island in the Sun” in which the audience is invited to an unpredictable contexts.

” – We want to be at the forefront when it comes to the performing arts and is therefore one of the year’s news is our great collaboration with Lilith Performance Studio. It is a performing arts institution that is world famous in their genre. They will perform in a huge hangar-like room in enskiftesparken says the producer Marie Norrthon to P4 Malmöhus”

 

Skärmavbild 2016-05-25 kl. 09.37.32

 

bild

 

 

____________________

 

 

NEWSLETTER
@