VÄLKOMNA IDAG MELLAN 13:00 -16:00, VI VISAR GAME ON – PERFORMANCE PART 2!

FRI ENTRÉ, DU FÅR KOMMA OCH STANNA SÅ LÄNGE DU VILL. EN LOOP ÄR CA 1 TIMME LÅNG.

ADRESS: LILITH PERFORMANCE STUDIO, BRAGEGATAN 15, MALMÖ

”GAME ON” är som att kliva in i Star Wars-galaxens mest flippade idrottsarena, där fotbollens dramaturgi möter antikens gladiatorspel.”

Höstens stora performancesuccé GAME ON, där publiken gick in i en gravlik idrottsarena och deltog i en surrealistisk fotbollsmatch, fortsätter. Den andra delen är att betrakta som ett fristående performanceverk och kan med fördel ses av en helt oinvigd publik såväl som av de som såg första delen.

Besökarna går in i lämningarna efter en våldsam match, de sargade spelare hänger kvar på sina stänger, de två shaman Maskotarna är fast i sina minnen av matchen, de minns alla höjdpunkter och motgångar, alla hejarop och vinnardanser, de är fast i ett evighetstillstånd, matchen vill aldrig ta slut!

NEWSLETTER
@