Yes! Vi vann!!

Förra veckan mottog Lilith Performance Studio Nöjesguidens Malmö/Lundapris för bästa konst 2014!

Motiveringen: ”Lilith Performance Studio

Med sin position som Malmös främsta och absolut mest produktiva produktionsplats och arena för bildkonstperformance har Elin Lundgren och Petter Petterson skapat en ovärderlig mötesplats i Malmös annars något andefattig konstsfär. Höjdpunkten under 2014 var tveklöst The Abstraction av Laura Lima, ett projekt där ett konstmuseum drevs av barn. Vi tackar och bugar för den tid som varit och ser verkligt fram emot många år till av innovativ konstverkstad och den genuina kärlek för konsten som genomsyrar allt de väljer att ta sig för!”

http://nojesguiden.se/artiklar/har-ar-vinnarna-av-malmolundapriset-2014

Skärmavbild 2015-03-03 kl. 09.40.53

Skärmavbild 2015-03-03 kl. 09.46.31

 

NEWSLETTER
@