Vill du jobba på Lilith Performance Studio i Malmö?

Lilith Performance Studio söker produktionsassistenter inom olika områden till framtida stora performanceproduktioner.
SÖKES
Produktionsassistent med fokus på administration mm:
För de administrativa uppgifterna har du god datorvana och goda språkkunskaper. Flera av de uppgifterna kan göras hemifrån på varierade arbetstider.
Produktions assistenter med fokus på bygg/måleri/textil/ljud/ljus. Personer som vill jobba praktiskt i huset och nära den konstnärliga processen tillsammans i ett litet team under högt tempo. Vi arbetar ofta med konstnärer som produktionsassistenter inom de praktiska områdena som jobbar med sin konst när de inte är produktionsassistenter på Lilith. Du behöver ingen formell utbildning eller vara säker på alla områden, men du är van att jobba med händerna och orädd att lära dig mer.
Anställningsformen är till att börja med en timanställning med varierande tider beroende på dina arbetsuppgifter och produktionens behov. Din ersättning är per timme. Lilith Performance Studio gör ca 4 stora produktioner per år. Under produktionsperioderna jobbar 3-8 personer som assistenter på plats i ca 2-10 veckor.
Meriterande: Multikompetens inom de ovan nämnda områdena samt B-körkort. Erfarenhet av liknade jobb.
ANSÖKAN
Varierande arbetstid med start enl. överenskommelse tidigast augusti 2023.
Vi förutsätter att du som söker tar del av vår hemsida och bildar dig en uppfattning om verksamheten.
Ansökan i form av kortfattat personligt brev och meritförteckning samt referenspersoner skickas med e-post senast 1 maj till work@lilithperformancestudio.com
Välkommen med din ansökan.
För ytterligare information, och ev. frågor mejla till petter@lilithperformancestudio.com
NEWSLETTER
@