Vi vann / We won! Happy and proud!!

Lilith Performance Studio vinnare på Scenkonstgalan!

Lilith Performance Studio fick priset med motiveringen ”Lilith Performance Studio har skapat en unik plats för performancekonsten, där konstnärerna Elin Lundgren och Petter Pettersson, med konstnärlig forskning som ledstjärna, gör verklighet av storskaliga verk och galna idéer. Konstnärerna de arbetar med kommer från hela världen. I verk efter verk slås vi av den konstnärliga skarpheten och det brinnande engagemang som låter arbetet formas över tid. Utmanande, tillgänglig och tankefrämjande. Det är näringsrik mat för själen. Den första av sitt slag i världen. På ett generöst och unikt sätt ansvarar våra pristagare för, och utvecklar, konstformen. För arbetet med att skapa möjligheter, och för den otroliga lyxen att vi kan få ta del av frukterna.”

Läs om det i Sydsvenskan

https://www.sydsvenskan.se/2018-02-17/malmo-stadsteater-och-lilith-performance-vinnare-pa-scenkonstgalan

Lilith Performance Studio winner on the Performing Arts Gala!

Lilith Performance Studio got the award with the motivation. ”Lilith Performance Studio has created a unique place for performance art, where artists Elin Lundgren and Petter Pettersson, with artistic research as a lead star, make reality of large-scale works and crazy ideas. The artists they work with come from all over the world. In works by works we are struck by the artistic sharpness and the burning commitment that allows the work to be shaped over time. Challenging, accessible and thougtful. It is nutritious food for the soul. The first of its kind in the world. In a generous and unique way, our prize winners are responsible for, and developing, the art form. For the work of creating opportunities, and for the incredible luxury that we can get the fruits of. ”

 

 

 

NEWSLETTER
@